Rapid Motors

TUNING SOLUTIONS

Hogy készítünk-e bútort? Nem! :)

2016. július 28. 19:37 - Rapid Motors

Mi ezzel foglalkozunk:

El is érkeztünk a második blogbejegyzésünkhöz, melyben be szeretnénk mutatni Neked, hogy mivel is foglalkozunk, valamint fő profilunkat, melynek a teljesítményhez van köze. Szóval a cégünknél a húzóágazat, az a –már letűnni látszó és sok esetben ijesztően hangzó szó, hogy –tuning. Elég elcsépelten hangzik? Pedig nem az! El sem hinnéd, hogy csak az országban hány traktor van általunk  tuningolva. Rengeteg. És azt aláírom, hogy a Halálos Iramban filmek tuningműhelyeiben nem nagyon álltak traktorok. Pedig ha jobb a fogyasztása, nő a teljesítménye, az bizony már tuning. Szóval ezzel foglalkozunk első sorban. Ennek is két fajtája lehet, melytől megbokrosodik a jármű, ez a kettő pedig a Rapid Kit és Race Evo. Hogy mi a különbség a kettő között –mármint a nevén kívül-, azt is nemsokára megtudjátok. Annyit elöljáróban, hogy csak profi cuccokkal foglalkozunk. Most gondolod, hogy persze, mindenki ezt mondja… De ahogy a „Mi folyik itt Gyöngyösön” kis videó főszereplője mondja: „Ide orvosi papír nem kell, a tények magukért beszélnek!” – szóval ha kíváncsi vagy folyamatos munkáinkra, látogasd meg a Facebook oldalunkat. Most, hogy jól kitárgyaltam magammal a főprofilt, megemlíteném még egy másik szolgáltatásunkat, a biztonságtechnikát. Hogy miként passzol a kamerarendszer a tuninghoz? Sehogy!

De mivel sok olyan ügyfelünk van aki rendelkezik telephellyel és ott tartja az esetenként több tíz-, vagy több százmillió Forintot érő gépeit, arra gondoltunk, mi lenne ha olyan profi kamerarendszert is forgalmaznánk, ami minden olyan kritériumot kipipál, amire az ügyvezetők folyamatosan panaszkodtak az akkori biztonsági rendszerük kapcsán. Szóval így alakult ki ezen szolgáltatásunk, melyet mi telepítünk és mi szervizelünk is. A előző két profilunkon kívül forgalmazói vagyunk egy olyan nedűnek, melytől minden Dieselmotor sokkal hálásabban „zakatol” és amely nem hiányozhatna egyetlen olyan járműtulajdonos garázsából sem, akinek négy-, hat-, vagy nyolckerekűjében Rudolf Diesel bácsi által tervezett szív dobog. Ez egy olyan kenőanyag, mely meghosszabbítja egyes létfontosságú alkatrészek élettartamát jóval és ezen alkatrészek árának a töredékébe kerül. A közel 2000 mezőgazdasági ügyfelünk közül rengetegen használják és ami a legfontosabb, újra és újra vesznek belőle… De erről majd később egy másik cikkben írunk, mert szeretnénk ha tisztába lennétek a pozitívumaival. Természetesen nem azért, hogy ha tetszik tőlünk vegyétek, mert máshol is meg tudjátok rendelni/venni, hanem azért mert imádjuk a kocsikat, tudjuk mi a jó nekik és egy jó kocsiban Te is boldogabb vagy! Plusz a kettőstömegű cseréjének az árán elmehetsz a csajoddal wellneszelni, vagy vehetsz rajta egy talicska sört, szóval lehet haszna…  Most pedig térjünk rá a Rapid Kit-re és Race Evo-ra. Ha egy a sportra kéne vetítenem, azt mondanám, hogy ez egy legális doppingszer. Sokkal jobb lesz a teljesítmény, és nem büntetnek érte… és még a fogyasztás sem nő. Ez hogy lehet? A legközelebbi bejegyzésünkben kiderül. 

Addig is minden jót kívánunk és vigyázzatok magatokra!  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rapidmotors.blog.hu/api/trackback/id/tr38920490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása