Rapid Motors

TUNING SOLUTIONS

A Rapid Motors "születése"

2016. július 17. 16:28 - Rapid Motors

Ebben a bejegyzésben egy kis időutazásra szeretnélek elkalauzolni benneteket. Először is nézzük meg, mi is történt 1990-ben. Rengeteg izgalmas történésnek lehettünk akkor szem, illetve fültanúi. Többek között sikeresen Föld körüli pályára állították a Hubble űrtávcsövet, Németország újra egységes lett, Göncz Árpi bácsi lett a köztársasági elnök, valamit Olaszországban néhány fejlesztőmérnök megalapította a Dimsport céget! Ezek az igen jól működő hipotalamusszal megáldott úriemberek továbbra sem tétlenkedtek, mert világhírűvé tették a céget és pár évre rá megalkották a Rapid névre keresztelt termékcsaládot, mely megváltoztatta azt a hiedelmet, miszerint beépített ketyerékkel nem lehet megbokrosítani szeretett Diesel motorral felvértezett négykerekűinket. Szóval ők szemberöhögték a világot és egy beépíthető modulon keresztül nem csak teljesítménynövekedést értek el, hanem ezzel párhuzamosan a fogyasztást is sikerült csökkenteniük. Ekkor hiurékát kiáltva elérhetővé tették számunkra a Rapidot, melynek működési elve rendkívül egyszerű, mivel a tervezőasztalon "elveszett" teljesítményt talál meg és azt optimalizálva éri el ezt a számunkra kellemes változást. Nem kell megijedni sem, mivel a motort a gyári értékeken belül működteti, így semmilyen mechanikai problémát nem idéz elő.

Ezen úttörőnek számító innovációban rejlő lehetőségeket ismerte fel 2003-ban a Rapid-M Kft. akkori elődje és kezdte meg a professzionális termékcsalád magyarországi forgalmazását, első ütemben a személygépkocsiknál. A cég - folyamatos fejlődése nyomán - mára Kelet-Közép Európa nagy részén kizárólagos forgalmazóként van jelen úgy aszemélygépkocsik, mint a mezőgazdasági gépek és szállítmányozási szektorban. Ezen jelentős ügyfélkör további igényeit felismerve cégünk az elmúlt években biztonságtechnikai és pályázatírási profillal bővült.

2010 év végéig Magyarországon mintegy kétezer, szomszédos országokban (Románia, Csehország, Szlovákia) közel 1000 ügyfelünk használja termékeinket és szolgáltatásainkat, ezen szegmensen belül Kelet- és Közép Európában piacvezetővé téve cégünket. Minden leendő ügyfelünknek igény és környezeti tényezők szerinti, akár 2-3 hetes teszt lehetőséget biztosítunk, hogy saját maga tapasztalhassa meg termékeink előnyeit. A mezőgazdasági szektorban a termék megvásárlása nélküli ingyenes próbaüzemre adunk lehetőséget. Adatainak nyilvánosságához hozzájárult ügyfeleinkre alapozott referencia gyűjteményünk honlapunkon elérhető.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rapidmotors.blog.hu/api/trackback/id/tr188896464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása