Rapid Motors

TUNING SOLUTIONS

Érdekes történet és tanulságos, akár még segíthet is!

2018. január 15. 20:10 - Rapid Motors

VW Golf 1.9 PdTDI
Nem biztos, hogy rövid leszek. Na jó, biztos nem.

Történt ugyanis, hogy a kollégám ismerősének az ismerőse egy elég komoly minőséget képviselő autókereskedésben dolgozik. 
Autót keresett magának, olyant, ami tetszik, megkímélt az ára is kedvező és nem utolsó sorban gazdaságos is. Valahol távolt Pécstől rátalált a „Golf”-ra. Megvette. Az előző tulaj bizonyára nagyon szerette a kocsit, mert látszott, hogy költött a külsőre, belsőre, meg mint utólag kiderült, számukra ismeretlen helyen a nagyon belsőre is, vagyis a motorra.

17634503_1905371549707596_3943111165709142212_n.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Hogy készítünk-e bútort? Nem! :)

2016. július 28. 19:37 - Rapid Motors

Mi ezzel foglalkozunk:

El is érkeztünk a második blogbejegyzésünkhöz, melyben be szeretnénk mutatni Neked, hogy mivel is foglalkozunk, valamint fő profilunkat, melynek a teljesítményhez van köze. Szóval a cégünknél a húzóágazat, az a –már letűnni látszó és sok esetben ijesztően hangzó szó, hogy –tuning. Elég elcsépelten hangzik? Pedig nem az! El sem hinnéd, hogy csak az országban hány traktor van általunk  tuningolva. Rengeteg. És azt aláírom, hogy a Halálos Iramban filmek tuningműhelyeiben nem nagyon álltak traktorok. Pedig ha jobb a fogyasztása, nő a teljesítménye, az bizony már tuning. Szóval ezzel foglalkozunk első sorban. Ennek is két fajtája lehet, melytől megbokrosodik a jármű, ez a kettő pedig a Rapid Kit és Race Evo. Hogy mi a különbség a kettő között –mármint a nevén kívül-, azt is nemsokára megtudjátok. Annyit elöljáróban, hogy csak profi cuccokkal foglalkozunk. Most gondolod, hogy persze, mindenki ezt mondja… De ahogy a „Mi folyik itt Gyöngyösön” kis videó főszereplője mondja: „Ide orvosi papír nem kell, a tények magukért beszélnek!” – szóval ha kíváncsi vagy folyamatos munkáinkra, látogasd meg a Facebook oldalunkat. Most, hogy jól kitárgyaltam magammal a főprofilt, megemlíteném még egy másik szolgáltatásunkat, a biztonságtechnikát. Hogy miként passzol a kamerarendszer a tuninghoz? Sehogy!

Tovább
Szólj hozzá!

A Rapid Motors "születése"

2016. július 17. 16:28 - Rapid Motors

Ebben a bejegyzésben egy kis időutazásra szeretnélek elkalauzolni benneteket. Először is nézzük meg, mi is történt 1990-ben. Rengeteg izgalmas történésnek lehettünk akkor szem, illetve fültanúi. Többek között sikeresen Föld körüli pályára állították a Hubble űrtávcsövet, Németország újra egységes lett, Göncz Árpi bácsi lett a köztársasági elnök, valamit Olaszországban néhány fejlesztőmérnök megalapította a Dimsport céget! Ezek az igen jól működő hipotalamusszal megáldott úriemberek továbbra sem tétlenkedtek, mert világhírűvé tették a céget és pár évre rá megalkották a Rapid névre keresztelt termékcsaládot, mely megváltoztatta azt a hiedelmet, miszerint beépített ketyerékkel nem lehet megbokrosítani szeretett Diesel motorral felvértezett négykerekűinket. Szóval ők szemberöhögték a világot és egy beépíthető modulon keresztül nem csak teljesítménynövekedést értek el, hanem ezzel párhuzamosan a fogyasztást is sikerült csökkenteniük. Ekkor hiurékát kiáltva elérhetővé tették számunkra a Rapidot, melynek működési elve rendkívül egyszerű, mivel a tervezőasztalon "elveszett" teljesítményt talál meg és azt optimalizálva éri el ezt a számunkra kellemes változást. Nem kell megijedni sem, mivel a motort a gyári értékeken belül működteti, így semmilyen mechanikai problémát nem idéz elő.

Tovább
Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása